Tjollen

Santa Barbara was een zeer korte stop. Na de shopdag in Santa Monica zijn we ’s ochtends heel vroeg vertrokken om twee metro’s te nemen. Na een uurtje namen we dan de trein voor 2 uren en een half om nadien aan te komen. Het shuttlebusje naar ons hostel was heeeeel grappig. Geen enkele ruit of deur, je kon er dus met heel je boeltje uitvallen als je niet goed oplette. Hier hing ook een enorme wolk want hier zijn bosbranden.

Een hele leuke stad, weer een totaal andere omgeving. Elk stad heeft zo wel een kenmerk of bepaalde stijl die je niet kunt benoemen. Daar aangekomen hebben we lekkere (veel te grote portie) pizza gegeten en nadien in ons hostel ingecheckt. Een toffe verrassing: er was een zwembad! Hier heel wat frisser dan in de andere steden maar het is ook eens aangenaam zo. In de stad waren er verschillende cinema’s dus zijn we naar een komedie gaan kijken. Weinig inhoud in de film, maar wel goed gelachen. Het hostel in Santa Barbara was maar voor een nachtje dus we zijn deze ochtend al weer vertrokken naar een andere stad.

Onze magen deze ochtend werden gevuld met een typisch Amerikaans breakfast. Zoiets moet je gegeten hebben en het heeft zeker gesmaakt. Voor we gingen vertrekken, zijn we nog naar een missiepost geweest en naar een rechtbank. Toen zijn de chauffeurs de huurauto’s gaan halen want de komende dagen is niet mogelijk met openbaar vervoer. We zitten in zeer kleine stadjes dus er komen minder frequent posts of zelf geen.

Met de auto’s zijn we naar San Luis Obispo gereden. Hier blijven we 2 nachten. Morgenvroeg doen we hier een wandeling en nadien kajakken en/of walvissen kijken.

Even blij dat we hier 2 nachten zijn. In de eerste week waren het verblijven van 3 of 4 nachten en deze week 1 of 2 dus we worden wel moe van die halve dagen tjollen met openbaar vervoer en valiezen. Maar 1 week of een langere periode op dezelfde plaats blijven, dat gaat hier gewoon niet.

Groetjes! β™₯β™₯β™₯β™₯β™₯

Advertenties

3 gedachtes over “Tjollen

  1. Hoop dat je walvissen hebt gespot! Zou ik ook eens willen meemaken! Tanteke pakt IPad of zoietske mee!!! Haha πŸ˜‚πŸ€—πŸ˜˜ Zijn mijn gezichtjes happy!!! Nog effe oefenen bonnietje maar goe bezig! Have fun Maria xxx

    Liked by 1 persoon

  2. Goede morgen lieve schat, weer tevreden jou verhaal te lezen, ben zeer gelukkig voor jou zulke avonturen kun je niet elke dag meemaken en gewoon zeer veel te zien bij al die verplaatsingen , het is natuurlijk slepen en sleuren maar dan ziet ge ook veel, gewoon op de lui kont zitten dat kan men thuis ook, hopelijk ga jullie reis op goede banen verder en zonder moeilijkheden dat maakt het pas leuk, ik ben echt zo benieuwd voor je verhalen en foto’s denk een dagje vrij af te nemen ha,ha . Geniet verder en tot later, ik vertrek morgen vroeg met vriendin Jacqline, TLientje Tessa en dochtertje naar Limburg T.Lientje zal haar I.pad of hoe het noemt wel meenemen zo kan ik ook volgen.

    Veel liefs en knuffels Bonnie ;-( ;-(.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s