Lindsayyyyy

Na onze wandeling in Morro Bay, zijn we naar ons volgend hostel gegaan. De namen van de steden waar we zijn geweest hou ik niet meer uit elkaar, ook de dagen en de datum niet.

We zijn vroeg naar Hearts castle gegaan. Een paradijs aan oppervlak van een meneer die iets wou bouwen. Het gastenverblijf was niet normaal groot en het “grand castle” telde zo’n 160 kamers.

In de namiddag zijn we op enkele uren naar het stadje Lindsay gereden. Lindsay was onze tussenstop voor een nachtje. Een zeer aangename tussenstop door het zwembad dat aanwezig was.
De dag erna zijn we zeer vroeg vertrokken naar Sequiona National Park om er de hele dag te wandelen. ‘S avonds nog 4 uren gereden naar Yosemite national park.

Vandaag eerste dag Yosemite. Enorm gepruts met parking en door de drukte maar om 15u kunnen beginnen wandelen. Morgen volledige dag Γ©n vroeg beginnen.

Berichten komen achter door geen wifi, noch bereik.

Advertenties

4 gedachtes over “Lindsayyyyy

  1. Amai Marie een zeer mooie foto, en prachtige zichten de wereld is toch mooi , als ik dat allemaal zie heb ik nog zeer weinig gezien veel te laat aan begonnen. Ben zo blij voor jou dat ge dit mag beleven dat zal in je geheugen blijven. Veel liefs en knuffels Bonnie

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s