Leren sacochen en muntthee

ZONDAG 1 JULI:

Het vroege vertrek zorgde ervoor dat we reeds om 11u waren geland in Marrakech. Na een busrit en een korte wandeling kwamen we aan in ons hotel. Ik was aangenaam verrast door de warmte, ik had het veel warmer verwacht. Wanneer we het weerbericht voor de komende dagen bekijken, staat ons dagelijks ongeveer 40 graden te wachten.

We lieten onze bagage op onze kamer achter en zochten iets om te eten. Door hiernaartoe te wandelen, verkenden we Marrakech. Normaal gezien zijn de vluchten van deze Joker reis redelijk laat op dag waardoor ze de stad niet meer kunnen verkennen, maar wij hebben geluk. De reis sluiten we af met twee dagen Marrakech waarbij we echt kunnen bezoeken en rond totteren, vandaag is het meer de bedoeling om te verkennen en wat te rusten.

Al wandelend door het doolhof aan straatjes waarbij je passeert voorbij de zovele souks, echt fantastisch. Ik kijk er al naar uit om wat spulletjes te kopen. Onze reisbegeleider Bram had een gezellig restaurantje in gedachten. Verborgen tussen de vele souks (marktkraampjes) vonden we dit restaurant waar we iets aten. Het was even goed als het eruit ziet!

Op dit moment zitten we met de groep samen om te beslissen waar we gaan eten en om de planning voor morgen even te bespreken. Na ons avondeten gaan we het Djemaa el Fna “by night” bezoeken.

πŸͺ🌡

Advertenties

8 gedachtes over “Leren sacochen en muntthee

  1. Lieve krulle bol, voor de eerste foto’s dat ziet er echt niet slecht uit , een zeer mooi begin ge zult werk hebben en voor ons de moeite om mee te volgen , ge maakt ons een beetje jaloers , geniet er maar van ben blij voor U, lieve groeten Bonnie. xxx

    Liked by 1 persoon

  2. Woeha zusje aan de foto’s te zien zitten daar in een tropisch paradijsje … Let’s hope dat deze trend aanhoudt … !! Geniet met volle teugen en we zijn benieuwd naar de volgende post !!
    Liefs mams

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s