Geen Zara in de Sahara

MAANDAG 9 JULI:

De wekker ging af om kwart na 5, we vertrokken snel naar een van de hoogste zandduinen om de zonsopgang goed te zien. We hebben er gezeten tot half 7, we hebben de zon wel zien opkomen maar het was minder spectaculair dan verwacht. Toch was het een zeer bijzonder moment. In de Sahara is letterlijk alles en niks. De oase van stilte, enkel de duinen en beestjes. Even niks om je druk over te maken, behalve dat er overal zand zit.

Nadien hebben we ontbeten, maar het heeft absoluut niet gesmaakt want alles was er warm. Vandaag was een transportdag naar Ouarzazate, de stad waar we blijven en overnachten in een hotel. We zijn daar rond 15u toegekomen. Tijdens onze rit zijn we ook nog gestopt bij een zoutvlakte.

We genieten even van de rust en het goed weer. Iedereen kan zijn dag zelf invullen zoals die wil. Vanaf morgen zijn we op driedaagse trekking door de Dadesvallei!

Ik heb even gezwommen en nadien een goeie douche genomen na al dat zand van de Sahara. Tine en ik zijn daarna op avontuur geweest naar Ouarzazate. We kochten in een superette wat chocolade. Zoals wij een toonbank hebben met vlees, hebben ze dat hier met chocolade. Toen we het aanbod bekeken, liep er ook echt een man achter die toonbank. Een hi-la-risch zicht!

Advertenties

6 gedachtes over “Geen Zara in de Sahara

  1. Amai wat een belevenis ge zult veel te vertellen hebben kijk er naar uit, en wat prachtig je foto’s dat is een mooie herinnering die ge altijd zult meedragen, op gepast dat de chocolade geen choco melk wordt, ha, ha te warm, xxx Bonnie.

    Like

  2. Hoop dat de driedaagse super was? Denk wel dat dit mooie ervaring is! Amai Marie zaaaaalig! Geen zieken meer! Duim duim want reizen en ziek zijn ondertussen is een hel! Geniet met volle teugen! πŸ˜˜πŸ’‹

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s