Stukske toarte

ZONDAG 15 JULI:

Deze ochtend lekker ontbeten en nadien onze rugzak gepakt. Gisterenavond besloten we na het avondeten nog even de stad in te trekken om iets te drinken. Daar vonden we een restaurantje waar we taartjes konden eten. Elke avond krijgen we meloen als dessert, we stonden er dus voor te springen om eens iets anders te eten. Door de taartjes waren we enorm verrast! We vonden een bakkerij met dezelfde taartjes dus besloten we om er een aantal te kiezen en deze op te eten op het strand.

We besloten om nog wat rond te lopen en iets te eten op de plaats waar we aten wanneer we hier toekwamen. Een restaurantje met een heel tof interieur en lekkere vegetarische gerechten! Verrassend, elke keer wanneer we door de straatjes lopen zien we telkens iets nieuws. Zo vonden we nu een hele mooie winkel met homeware en een raid vol mozaïeken. Happy me!

Vandaag was de laatste dag Essaouira om weer richting Marrakech te gaan, onze laatste bestemming. Daar slapen we in dezelfde riad als eerste, vanwaar jullie reeds foto’s zagen. In Marrakech zou ik vanavond henna laten zetten. Morgen is er een vrije dag en dinsdag hebben we nog tot 14u om daarna richting België te vertrekken.

Toen we aankwamen in Marrakech liet ik een henna tattoo zetten en aten we lekker vegetarisch!

Advertenties

Een gedachte over “Stukske toarte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s