Het kriebelt

VRIJDAG 12 oktober:

Gisterenavond las ik het vierde en laatste boek uit dat ik in een boekenwinkel in San Francisco kocht. De zoveelste aflevering van een serie bekijken waar ze plots Vietnam vermelden terwijl dit totaal niet bij de thematiek van de serie hoort. Een boek over soloreizen lezen waar je bij een of andere quiz de uitslag krijgt dat je dé persoon bent om te reizen naar Azië. Ik geloof erin dat bepaalde dingen gebeuren omdat het zo moet zijn. En ook nu blijf ik erin geloven. Het kriebelt al lang om een volgende reis naar Azië te plannen en het reisplan staat steeds meer vast.

VRIJDAG 30 november:

Zoals je hierboven leest, speelde het idee al lang in mijn hoofd om een reis naar Azië te maken. Het boeddhisme en de cultuur spreken me enorm aan. Na veel research, getwijfel en wilde dromen, mag ik met trots aan de wereld verkondigen dat ik volgende zomer een stapje ga zetten in Cambodja en Thailand. Weer iets totaal anders, maar ongelofelijk veel zin in. Ik had nooit durven dromen dat ik elke zomer zo van continent naar continent ging hoppen.

Dus bibi gaat weer op trot, zo’n 9 799 kilometer verder dan Zomergem city. Aan mijn trouwe fanclub: be prepared voor de wildste avonturen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s